utorok 20. augusta 2019

asynchrónne elektromotor




Ponuka firmy MODESTO zahŕňa a asynchrónne elektromotory. Podobne ako pri ostatných komponentoch z našej ponuky aj v tejto oblasti kladieme veľký dôraz na kvalitu a technickú úroveň. Preto sú našimi dodávateľmi významní európski výrobcovia - nemecká firma Lenze a talianska firma Seipee.
 
Elektromotory z našej ponuky sú izolačnej triedy F a sú konštruované pre prácu s frekvenčným meničom.Elektromotory od talianskeho výrobcu SEIPEE spa.
Túto značku úspešne zastupujeme takmer desaťročie na Českom a Slovenskom trhu ako oficiálny distribútor.
Za ten čas môžeme potvrdiť kvalitu a spoľahlivosť SEIPEE elektromotorov.Ako u našich vracajúcich sa klientoch, tak aj na vlastných projektoch. Aktuálne držíme skladom desiatky kusov asynchrónnych elektromotorv. a viac ako 80 000 kusov je pripravených v talianskom sklade!
K dispozícii sú:
asynchrónne elektromotory trojfázové - napájanie 3x230V/400V/690V, možnosť priamo pripojiť frekvenčný menič.so zodpovedajúcim výstupom.
V hliníkovej verzii majú odnímateľné nožičky, štandardný priemyselný elektromotor.
asynchrónne elektromotory jednofázové - napájanie 1x230V...
antikorové motory IP69K - vďaka hladkému antikorovému povrchu sú eieto elektromoty ideálne všade kde sa vyžaduje zvýšená hygiena.
Pílové elektromotory
elektromotory s brzdou, s enkóderom, nútené chladenie elektromotora a iné rózne možnosti úprav podľa potreby použitia. Brzda elektromotora môže byť jednosmerná, alebo striedavá.
Elektromotory ATEX do výbušného prostredia - elektromotor prispôsobený a certifikovaný na prevádzku v Atexovom prostredí
Elektromotory sú k dispozícii v triedach účinnosti IE1, IE2, IE3, IE4 s vlastným aj cudzím chladením. 
Našou snahou je ponúknuť zákazníkovi kompletný sortiment výrobkov. Preto v našej ponuke nájdete aj prevodovky, frekvenčné meniče a riadiace systémy. Využite naše skúsenosti v oblasti riadených pohonov a kontaktujte nás!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Learning of the Feature & The Concepts of the Time Delay Relay

Relays are instructed to trigger automotive devices and machines. We rely on relays to unlock a myriad of devices, m...