štvrtok 10. októbra 2019

ako sa elektromotor pohybuje



Elektrina, magnetizmus a pohyb Základná myšlienka elektrického motora je veľmi priamočiara: do neho vložíte silu smerom k jednej strane a náboj (kovová tyč) sa otočí na opačnom konci, čo vám umožní riadiť stroj alebo podobne. Ako to funguje prakticky? Ako presne sa váš veriaci zasadzuje do rozvoja? Aby sme na to našli odpoveď, musíme sa vrátiť v čase len asi 200 rokov.
                                                                             
Predpokladajme, že si zoberiete dĺžku štandardného drôtu, urobíte z neho hlavný kruh a položíte ho medzi hriadele neuveriteľného, nemenného podkovového magnetu. V súčasnosti, keď náhodou priradíte obe časti dohody k batérii, sa vodič rýchlo odrazí. Je úžasné, keď to vidíte len preto, že. Je to takmer rovnaké ako očarovanie! V každom prípade existuje vynikajúce logické objasnenie. V okamihu, keď sa elektrický prúd začne plaziť pozdĺž drôtu, vytvára ho atraktívne pole. V prípade, že drôt umiestnite takmer ako permanentný magnet, toto prechodne atraktívne pole spolupracuje s poľom nemenného magnetu. Uvedomíte si, že dva magnety sa vložili takmer do seba, buď vtiahli alebo odrazili. Podobne, krátka príťažlivosť okolo drôtu vtiahne alebo potlačí trvalú príťažlivosť z magnetu, a to je vec, ktorá robí drôtený poskok.

Predpokladajme, že skrútime drôt do štvorcového kruhu v tvare písmena U, takže cez atraktívne pole prechádzajú primerane dva paralelné drôty. Jeden z nás odstraňuje elektrický prúd z nás drôtom a druhý privádza tento prúd späť späť. Pretože súčasné prúdy v drôtoch inverzne smerujú, Flemingovo pravidlo pre ľavú ruku nám ukazuje, že sa oba drôty budú pohybovať inverzne. Ako to bolo, v bode, v ktorom zapneme napájanie, sa jeden z drôtov pohne smerom nahor a druhý sa zostupne.
V prípade, že by sa slučka drôtu mohla ďalej pohybovať týmto smerom, trvalo by sa točila - a my by sme boli v tranzite na výrobu elektrického motora. V každom prípade to nemôže nastať pri našom súčasnom usporiadaní: káble sa rýchlo zamotajú. To, že by sa zvlnená šanca mohla otočiť dosť ďaleko, by sa stalo niečo iné. V súčasnosti by sa sily na každej strane slučky otočili. Skôr než sa neustále otáčať podobným spôsobom, Ak si chcete kúpiť elektromotor a Frekvenčný Menič, navštívte náš profesijný webový. presunula by sa späť na cestu, na ktorú prišla celkom nedávno! udržal by usporiadanie dozadu a dopredu na mieste bez toho, aby sa v skutočnosti kdekoľvek nachádzal.



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Learning of the Feature & The Concepts of the Time Delay Relay

Relays are instructed to trigger automotive devices and machines. We rely on relays to unlock a myriad of devices, m...